Szczere i serdeczne - długiego życia w zdrowiu i pogodzie ducha.
Pociechy z rodziny, z córek i wnuków.
Znajdowania radości w rzeczach codziennych.
Szukania piękna w architekturze i przyrodzie
Niewiele brakowało a byłbym w te urodziny w Alpach. I to dopiero byłby prezent urodzinowy. Niestety wyszła pewna korekta planów i stało się inaczej. Nie warto się jednak spierać o te kilka dni - byłem przeszło 10 dni, co zobaczyłem to zobaczyłem, oczywiście nikły procent, mając na uwadze ich wielkość, ale nigdy tego nie zapomnę. I to jest właśnie specyfika Alp - Tatry, jeśli pogoda się trafi, można w dziesięć dni nieźle oblecieć, natomiast w Alpach to senne marzenie - przez 10 dni można je zaledwie polizać. Wielce to smaczny lizak jednak i dlatego nie ma co narzekać lecz raczej cieszyć się z tego co się zobaczyło - szczególnie jak się ma tyle lat co ja.
A ja przeoczyłem, bo akurat moczyłem tyłek w kajaku. Wybacz Janku!
Wszystkiego, co zamarzysz... rozsądnie, a poza tym od cholery i bez umiaru zadowolenia z życia, przede wszystkim uśmiechu!
Hej! Spadam do MOka.
_________________ Rozważeń wart jest wzór: głupota nie polega na pisaniu steku bzdur,
Lecz na bezmyślnym zakładaniu, że inni się na tym sami nie poznają.
A na idiotyzm najlepszym lekiem jest ostracyzm - tanio wychodzi.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Całym sercem przyłączam się do życzeń... Zdrowia, sił i wielu, wielu pięknych chwil tam, gdzie tylko sobie wymarzysz... Bo od marzeń do realizacji to już niedaleka droga... Wszystkiego najlepszego...
PS. Zaniedbałem ostatnio to forum, solennie obiecuję poprawę... Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, A.
---------------------------
Ak je niekto rodom Slovák ako ja a podľa môjho príkladu vynaloží trochu času na poznanie ostatných nárečí, veľmi ľahko porozumie jazyk a písmo celého slovanského národa... (Adam František Kollár)